Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies risikere du at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies, der omfatter:

Besøgers statistik Cookies
Vi bruger cookies til at kompilere besøgsstatistikker, f.eks. Hvor mange mennesker har besøgt vores hjemmeside, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, som hjælper med at identificere, hvornår vores websted ikke fungerer som det skal for bestemte teknologier), hvor længe de bruger webstedet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os til løbende at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte “analytics” -programmer fortæller os også, hvordan folk har nået dette websted (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før – de hjælper os med at sætte flere penge i at udvikle vores tjenester til dig i stedet for markedsføring.

Tilbagekald cokies:
Såfremt du ønsker at fjerne tilladelse til at bruge cookies på dette websted efter at have besøgt os, skal du selv fjerne eventuelle cookies på dit udstyr. jfr. ovenstående vejledning.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om dit brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

ArtSydfyns nyhedsbrevet
ArtSydfyns nyhedsbrev indeholder artikler, nyheder og informationer vedrørende arrangementer og lignende med relation til udøvende kunstnere og udstillinger.

Databeskyttelsesforordningen
Nyhedsbrevet er ejet af ArtSydfyn (dataansvarlig) og vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

Samtykke
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@artsydfyn.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part.

Dataopbevaring
Vi anvender Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos AZE hosting, ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webmaster@artsydfyn.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Artsydfyn v/Per Laustsen
Syrenvej 20
5700 Svendborg
Email: webmaster@artsydfyn.dk