Læs venligst vores persondatapolitik inden du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Tilmelding til ArtSydfyns nyhedsbrevet
ArtSydfyns nyhedsbrev indeholder artikler, nyheder og informationer vedrørende arrangementer og lignende med relation til udøvende kunstnere og udstillinger.

Databeskyttelsesforordningen
Nyhedsbrevet er ejet af ArtSydfyn (dataansvarlig) og vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

Samtykke
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@artsydfyn.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part.

Dataopbevaring
Vi anvender Mailchimp til udsendelse af nyhedsbreve. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos AZhosting, ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

ArtSydfyn – 20. juni 2018