Vi har besluttet at benytte jAlbum til at vise billeder i dit galleri her på ArtSydfyn. Du kan læse om programmet her, men i det følgende vil vi gennemgå hvordan du kommer i gang.

1 Du starter med at hente programmet her.
Der fremkommer sådan et billede:

 

Du kan skimme vejledningen i de 3 punkter  og dernæst tryk på knappen “Gem fil” i den lille rude der er kommet frem sammen med siden. Herefter hentes filen, og når den er hentet vil der normalt være en rude hvor filen vise:

Filen (programmet ) er nu hentet og skal installeres. Det gør du ved at stille musen oven på filen og dobbeltklik med venstre musetast og vælg “Kør” – så skulle programinstallationen starte. Der kommer nu følgende billede:

Så trykker du på næste, hvorefter følgende billede fremkommer:

Her foreslår den hvor programmet installeres – hvis du er enig trykker du på “Næste”

På ovenstående billede skal du acceptere licensaftalen – du skal placere musen over den runden knap foran teksten “Jeg accepterer licensaftalen”, hvorefter knappen “Næste” bliver mulig at trykke på – tryk på “Næste”

Så kommer et billede med genveje som programmet foreslår at lave – jeg synes det er ok, så tryk på “Næste”

Så er vi klar til installation – tryk “Installer”

Måske dit virusprogram / firewall spørger om det er ok at programmet installeres på maskinen – det skal du jo så svare ja til. Så skulle installationen gerne gå i gang.

Og efter lidt skulle installationen være færdig:

Læs videre i næste vejledning om foreslåede justeringer og tilpasninger.